Pariutumattomat

Normaali

Viikko 37


HS:ssa oli vastikään joltisestikin huomiota saanut juttu siitä, miten suomalaiset naiset pariutuvat innokkaasti ulkomaalaisten miesten kanssa ja sitä ennen myös mielellään jakavat näille ”maistiaisia”, ”kaupantekijäisiä” ja ”ilmaisia näytteitä”, jos tiedätte mitä tarkoitan¹. Kuvitelkaa se naispuolinen suosikkikosmetologinne isossa tavaratalossa tai omassa byroossaan, joka työntää käsiinne ilmaisia pikku pakkauksia, mutta toiseen potenssiin.

Ainakin Hesarin Annamari Sipilä kolumnoi & tviittasi jutun perusteella ja kehui ”sitä ja sitä naista, joka oli antanut sille ja sille aussille”. Asiasta voi olla monta mieltä, ja sukupuolesta riippuen voi olla antaja tai saaja ja enemmän tai vähemmän ulkomaille kallellaan (kuten Sipiläkin on).

Suunnat, joista miehiä/naisia haetaan näyttäisivät muotoutuvat kolmen tekijän toimesta:
a) työhön ja opiskeluun perustuvan matkustamisen, b) massa- ja rantaturismin ja c) pakolaisuuden.
Ensin pitää lähteä, että voi löytää lost & found –periaatteella. Syy lähtemiselle voi olla toisarvoinen; syyn ei tarvitse olla tärkeä.

Joskus tulee mieleen, että jokin korkeampi voima ei ole tarkoittanut meitä ihmisiä pariutumaan intrarasiaalis-heteroseksuaalisesti. Korkeampi voima on sijoittanut keskenään yhteensopivat tai ainakin samalla mentaliteetilla varustetut ihmiset eri mantereille, eri sukupuoliin ja eripigmenttisten nahkojen sisään, minkä jälkeen HE saavuttavat onnen, jotka lähtevät merta edemmäksi kalaan ja löytävät etsimänsä.

Love-Nego-3Ensimmäinen ryhmä, joka näyttäisi tulevan hyvin toimeen keskenään ja toimivan luontaisesti salarakkauden kulisseissa, on mustat miehet ja valkoiset naiset. Valkoisia naisia viehättää mustissa miehissä fyysisyys, halu käydä hassuttelevia, hempeitä ja kuuntelevia keskusteluja naisen kanssa ja iso… melanoomattomuus. Mustia miehiä viehättää valkoisissa naisissa… no joo.

Toinen ryhmä, joka näyttäisi tulevan hyvin toimeen keskenään ja toimivan luontaisesti salarakkauden kulisseissa, on valkoiset miehet ja aasialaiset naiset. Valkoisia miehiä viehättää aasialaisissa naisissa luontainen taipumus vetäytyä takavasemmalle (muuten kuin poliittisesti), kohtalaisen hyvät ja luonnollisen terveellisiä raaka-aineita suosivat ruoanlaittotaidot ja tiukka… peräänantamattomuus. Aasialaisia naisia viehättää valkoisissa miehissä… no joo.

Oletan, että on kolmas ryhmä, joka on salaisessa kompuksessa keskenään, ja se on: aasialaiset miehet ja mustat naiset. En ole vain tehnyt kovin paljon havaintoja heidän keskeisistä säädöistään ja säpinöistään. En edes tiedä, miltä tällaisen parin jälkeläiset näyttäisivät, kun taas kahden ensimmäisen ryhmän puoliveriset jälkeläiset ovat varsin tuttu näky turuilla ja toreilla ja melkein täysin integroitunut osa mitä tahansa läntistä yhteiskuntaa.

Kun valkoinen nainen menee yhteen mustan miehen kanssa ja tuottaa jälkeläisen, häntä pidetään vähän epäilyttävänä. Kun valkoinen mies menee yhteen aasialaisen naisen kanssa ja tuottaa jälkeläisen, häntä pidetään vielä epäilyttävämpänä. Kuitenkin molemmat tekevät yhtäläisen ison duunin laajentaakseen kotimaista haurasta, ohutta ja vinoa geenipoolia. Kummatkin käyttävät sitä kulttuuri- ja talouseroa, joka on suhteessa hakumaahan nähden. Kumman tahansa jälkeläisessä on ainakin teoriassa paljon elonvimmaa. Joten antakaamme respektiä näille ihmisille ja heidän jälkikasvulleen mieluummin kuin sille pariskunnalle, joka on samasta kylästä ja ei ole koskaan seukannut kenenkään muun kuin itsensä kanssa.
_______________________________________________
¹ HS (Sorjanen, Tuija): ”Ulkomaisilla miehillä riittää vientiä”, 8.8.14.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s